Evdeki balık kokusu nasıl yok edilir?
Balık kokusundan çok daha kısa sürede kurtulabilir ve doya doya balık yiyebilirsiniz. Peki Evde balık pişirdiğinizde ortama sinen kokuyu gidermek için ne yapabilirsiniz?
İşte cevabı:
1- Balık pişirdikten sonra, bir tencereye limon suyu veya sirke, çubuk tarçın, defne yaprağı ve karanfil koyarak kaynatabilirsiniz.
2- Balık pişirdiğiniz kızgın yağa 6-7 dilim limon koyabilirsiniz.
3- Ocağın altını kısın ve kısık ateşin üzerine limon kabuklarını koyabilirsiniz.
4- Balık pişerken arasına defne yaprağı koyabilirsiniz.
5- Kızartma yağının içine maydanoz koyabilirsiniz.
6- Balık kızartırken ayrı bir tencerede de sirkeli su kaynatabiliriz.
7- Ocağın büyük olmayan gözlerinden birinde toz şeker eritebilirsiniz.
8- Yine farklı bir tencerenin içine su ve vanilya aromasını koyup kaynatabilirsiniz.
9- Kuru çayı teflon bir tencerenin içinde kavurabiliriz.
10- Balık pişerken tütsü veya kokulu mum yakabilirsiniz.


İHA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.